lauantai 19. maaliskuuta 2011

Kuka mitä missä milloin?Sain Kirjavan kammarin Karoliinalta MitäMissäMilloin -haasteen, kiitos! Aloittelevana bloggaajana pieni esittely lieneekin paikallaan :).

Kuka:
Perheenäiti ja vaimo, vanhan hirsitalon onnellinen asukas. Lukutoukka, tunnelmoija, kirjallisuuden opiskelija, toivoton tietotekniikan kanssa, rauhallisten päivien ja leppoisan arjen ystävä.


Mitä: Ajatuksia ja tunnelmia lukemistani kirjoista, erityisesti tykkään lukea ja kirjoittaa teemoittain (esim. siskoshaaste). Tyttökirjat ja klassikot erityisesti sydäntä lähellä, mutta tällä hetkellä luen enemmän nykykirjallisuutta. Myös dekkarit, lastenkirjat, elämäkerrat ja lyriikka löytävät tiensä kirjahyllyyni ja sitä kautta blogiin. 

Missä: Älypuhelimen ansiosta lähes missä vaan: keittiössä puuron kuohuessa hellalle, makkarissa unen rajamailla, pitkillä automatkoilla -- omat blogitekstit kuitenkin yleensä olohuoneen läppärillä.

Milloin: Lyhyinä hetkinä pitkin päivää, myöhään illalla joskus vähän pidemmissä pätkissä. 

Mitä mielessä nyt: Iltapäiväkahvi, pihan puut, ystävät, viikonlopun kyläilyt... 

Todella monet ovat jo tähän vastanneet, mutta laitan tämän eteenpäin ainakin Järjellä ja tunteella kirjoittavalle Susalle, Susan kirjaston Susa P.:lle, Morren maailman Hanna M.:lle, Kirjablogi Kirjainten virrassa Hannalle ja Kokolailla kirjallisesti Jennille. Yritin jo eilen lisätä haasteen myös Lukuisan Lauralle, mutta ei päätynyt valmiiseen tekstiin asti (?), joten hänelle tämä myös :).

10 kommenttia:

 1. Lämmin kiitos tästä haasteesta, tartun siihen varmaan jo tänään kun tämä lapsiperheen tohina vähän rauhoittuu ;)

  Oi, vanha hirsitalo kuulostaa niin ihanalta!

  VastaaPoista
 2. Voisin varastaa täysin Susan vastauksen, paitsi että meillä ei ole lapsiperheen tohinaa. Kiitos siis haastamisesta. Ihastelin myös hirsitaloasi. :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos haastamisesta! Vastaan siihen huomenna, jahka olen saatellut viikonloppuvieraani takaisin junaan. Ihanaa viikonlopun jatkoa!

  VastaaPoista
 4. Juu tohinaa riittää meillä bloggaajilla irl, ja hyvä niin ;). Vastailkaa kun ehditte, tietenkin :). Näissä vanhoissa taloissa on toki ihana tunnelma, mutta sitten on niitä vähän vähemmän romanttisia puolia, kuten remontointi, jäätyvät putket, nykyperheelle sopimattomat pohjaratkaisut... Yksi syy, miksi aloin pitää kirjablogia muutenkin elvyttää lukemisharrastustani oli se, että halusin elämään muutakin ajateltava kuin tämä talo ja koti!

  VastaaPoista
 5. Kiitos haasteesta, vastasin juuri! :)

  VastaaPoista
 6. Kiva kun kävit jättämässä puumerkkisi :) Näin nimittäin löysin ihastuttavan blogisi!

  VastaaPoista
 7. Nyt vasta huomasin, että olet aloittanut oman blogin. Onnea sille! Tulen varmasti viihtymään täällä. :)

  VastaaPoista
 8. Kiitos Hanna M. ja Katja! Ajattelin ensin, että minulle riittää toisten blogien lukeminen ja kommentoiminen, mutta ei sittenkään ;) Mielestäni se tuo jotain uutta myös kommentointiin, kun on blogin kautta oma "blogipersoona". Tykkään kirjoittaa tekstejä, mutta valokuvata en osaa ja tietotekniikkaa sitäkin vähemmän. Luulin lisänneeni haasteen myös Lukuisan Lauralle ja kertoneenikin siitä hänelle, mutta eipä näy linkkiä blogissani eikä kommenttiani Lauran ketjussa. Huoh! Linkitämisen tekniikan sentään opin, kiitos marjiksen ohjeiden :).

  Kiva kun vastasit, Kirjainten virran Hanna, käynpä kurkkimassa :).

  VastaaPoista
 9. Kiitos tästä haasteesta :--) Vastasin juuri siihen omassa blogissani. Kotisi kuulostaa muuten ihanalta!

  VastaaPoista