maanantai 16. maaliskuuta 2015

Kiitos inspiraatiosta!

Oravien kevätriemua.


Bloginin täyttää tänään neljä vuotta. Juhlistan merkkipäivää vastaamalla haasteeseen, jonka sain jo muutama kuukausi sitten, mutta johon en ole opiskelukiireiden vuoksi ehtinyt vastaamaan. Yhteisöllisyys on bloggaamisen suola ja sokeri, ja muiden blogeja olen käynyt kurkkimassa silloinkin, kun omaa ei ole jaksanut ja ehtinyt päivittää. Ihanan Kirjojen kamarin ihana emäntä Katja muisti minua (tosiaan jo viime vuoden puolella) inspiraatiotunnustuksella. Kiitos!

En muista haasteen tarkkoja sääntöjä, mutta perinteisesti on ollut tapana kiittää ja jakaa kiva tunnustus eteenpäin. Inspiroidun todella monista blogeista ja useita niistä olen lukenut jo ennen kuin perustin omani. Kaikkia ihania en millään voi tässä kohtaa mainita, mutta tällä kertaa haluan ojentaa tunnustuksen seuraaviin neljään blogiin:

Katveita

Katveita-blogista löytyy uskomattoman kauniita kuvia ja tekstejä, jotka henkiävät viisautta, hetkessä elämistä ja kaiken pohdinnan ja etsinnän keskellä seesteistä elämänasennetta.

Luetaanko tämä?

Luokan- ja historianopettaja Kia bloggaa lasten- ja nuortenkirjallisuudesta sekä (erityisesti kirjallisuuden) opettamisesta. Kian käsissä lastenkirja saattaa toimia inspiraationa vaikkapa monta oppiainetta yhdistävälle opintokokonaisuudelle.

Sininen kirjahylly

Kirjailija Laura Honkasalo kirjoittaa monipuolisesti eri aiheista, mutta näin lukijana on erityisen hauska kurkistaa välillä kirjailijan arkeen. Olen aivan erityisen viehättänyt Lauran kyvystä löytää  poistohyllyjen ja kirpputorien uumenista kiinnostavia vanhoja kirjoja, lehtiä ja esineitä ja nostaa niiden kautta esille palanen mennyttä maailmaa.

Työ, ihminen, työnohjaus

Tutkija ja työnohjaaja Sanna Vehviläinen bloggaa muun muassa työstä, kirjoittamisesta, oman paikan etsimisestä, kahviloista ja kävelyretkistä ajatuksia herättävällä ja ilahduttavalla tavalla.


Kiitos teille kaikille, kun inspiroitte sanoin ja kuvin! Tunnustus ei edellytä mitään toimenpiteitä, mutta saa sitä toki jakaa edelleen eteenpäin. Ja jatkakaa bloggaamista – niin minäkin teen, on ihanaa, kun harrastukselle alkaa taas tauon jälkeen olla aikaa. Aurinkoisia päiviä kaikille!


23 kommenttia:

 1. Oi, onnea neljästä vuodesta! Aika kiitää. Täytyypäs kurkistaakin noihin mainitsemiisi blogeihin.
  Sinun blogissasi tykkään, kun luet niin monenlaista ja esittelet myös lastenkirjallisuutta.
  Mukavaa kevättalven jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Annelie! Kannattaa tosiaan käydä tutustumassa näihin blogeihin, saatat löytää uusia suosikkeja!

   Poista
 2. Neljä vuotta jo! Olen seurannut blogiasi varmaan ihan alusta saakka ja hurjaa, miten nopeasti aika kuluu. Mutta niinhän se hyvän blogin äärellä tietenkin kuluukin. Lämpimät onnittelut! <3

  VastaaPoista
 3. Onnea neljästä vuodesta, olen lukenut blogiasi jo aloitusvuonna :)
  Vireää viidettä vuotta :)

  VastaaPoista
 4. Lämmin kiitos tästä tunnustuksesta ja onnea sinulle merkkipäivänä! Olet ollut suosikkini kirjabloggaajien joukossa.

  VastaaPoista
 5. Oi kiitos!

  Minä olen nauttinut olostani täällä Sinun huoneessasi.

  VastaaPoista
 6. Onnea iki-ihanalle ja inspiroivalle blogillesi, Maria! ❤ Täällä on aina ilo vierailla!

  Kiitos myös blogivinkeistä! Sinistä kirjahyllyä jo seuraankin, mutta Luetaanko tämä? oli aivan uusi tuttavuus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Elina <3 Ja näissä haasteissa on hauskaa juuri se, että voi löytää uusia, kiinnostavia blogeja!

   Poista
 7. Lämpimät onnittelut neljävuotiaalle linnanneidolle! Blogisi nimi on minusta yhä vain blogimaailman kaunotar <3
  Lempeitä kevättuulia ja antoisia tulevia vuosia!

  VastaaPoista
 8. Onnea neljästä upeasta vuodesta ♥ Olet mielessäni useammin kuin arvaatkaan;)

  <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Leena! Onpa ihana kuulla, etenkin kun olen ollut täältä niin paljon pois viimeisen puolen vuoden aikana.

   Poista
 9. Lämpimät onnentoivotukset nelivuotiaalle! Blogisi on ensimmäinen kirjablogi, jotain aloin seuraamaan, joten tunnustuksesi merkitsi siksikin minulle paljon. Kiitos! <3

  VastaaPoista
 10. Oikein kivaa syntymäpäivää 4-vuotiaalle blogillesi. Blogisi on vuoden vanhempi kuin omani, mutta me olemme aloittaneet kumpikin maaliskuussa blogiharrastuksen.
  Mukavia lukuhetkiä ja blogihetkiä
  t. Mai

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mai, ja onnea kolmivuotiaalle Kirjasähkökäyrälle! Maaliskuu, kevään ensimmäinen kuukausi, on hyvä aika aloittaa uusia juttuja :)

   Poista
 11. Maria, synttärionnea blogillesi ja sulle, blogin ihanalle emännälle!

  Aloitin oman blogini ihan pikkuisen myöhemmin kuin sinä ja aloin heti sen jälkeen seurata blogiasi. Muistan jo tuolta ajalta ystävällisyytesi ja kiinnostavat kirja-arviosi. Ja jos alusta asti olen pitänyt kovasti blogisi nimestä, koska se viittaa yhteen minullekin rakkaaseen kirjaan ja kirjailijaan. Sinisen linnan kirjasto on yksi niistä blogeista, joihin palaan säännöllisesti, silloin kun yleensä olen blogiaktiivinen (sitä en ole oikein viime aikoina ollut, mutta yritän parantaa tapani).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mustikkakummun Anna, kiitos sinullekin kauniista sanoistasi! Kiva että blogin nimestä tykätään; itse aina välillä tuskailen sen pituutta ja sitä, että se ei ehkä avaudu muille kuin meille, jotka olemme sukulaissieluja ja "tunnemme Joosefin" ;)

   Poista
 12. Hieman myöhästyneet onnittelut 4-vuotiaalla blogille ja tietenkin sinulle sen takana :)

  VastaaPoista