keskiviikko 28. marraskuuta 2012

Kirja kiertoon -keskiviikon arvonta


On jälleen kirjankierrätyskeskiviikko ja arvonnan aika! Viime viikolla tarjolla ollut kirja, Rautasydän, lähtee nimimerkille minttu47. Onnea - osoitteesi minulla jo onkin, joten laitan kirjan postiin mahdollisimman pian! (Kuvassa lähikirjastomme "yllätyspaketteja", joihin kirjastonhoitajat ovat valinneet eri kohderyhmille sopivaa luettavaa tai kirjallisuutta eri teemoista.)

Nyt en laita uutta kirjaa kiertoon, vaikka niitä kyllä hyllyssä riittäisi, sillä kohta on joulukuu ja silloin riittää postitettavaa ja touhua muutenkin. Kirja kiertoon -keskiviikko jatkuu kuitenkin taas tammikuun puolella, silloin onkin uusi vuosi ja uudet kirjat ;). Olen kokenut hieman hankalaksi arvontapostauksen ajoittamisen juuri keskiviikkoon - aina en haluaisi laittaa uutta postausta niin pian "edellisen päälle" tai jokin vastaluettu kirja haluaisi tulla kirjoitetuksi... Todennäköisesti säilytän kuitenkin keskiviikon arvontapäivänä muutamia poikkeuksia lukuun ottamatta, säännöllisyys kunniaan! Kovin iltapainotteisiksi ovat nämä arvontapostaukset menneet, kuten muutkin bloggaukseni, sillä kirjoitan yleensä vasta lasten mentyä nukkumaan.

Joulukuuksi suunnittelin jonkinlaista blogin joulukalenteria, ja vähintäänkin osallistun Kirjabloggaajien yhteiseen joulukalenteriin, jonka kolmas luukku avautuu Sinisen linnan kirjastossa. Tuskin ihan joka päivä postaan jouluisista kirjoista joulukuussakaan, mutta ainakin lastenkirjat ja muut lämminhenkiset "hyvän mielen kirjat" painottuvat joulukuussa. Joulukuun ensimmäisenä osallistun Blogistanian Kuopus -äänestykseen, jossa valitaan bloggaajien suosikki tänä vuonna Suomessa julkaistuista lasten- ja nuortenkirjoista. Sitä ennen pitäisi ehtiä lukea vielä yksi kovasti kehuttu nuortenromaani, josko sillä olisi paikkansa pistesijoilla.

Ulkona puhaltaa pakkastuuli, toivotan lämpöistä keskiviikkoiltaa kaikille!


8 kommenttia:

 1. Ihana idea kirjastosta!
  Lämpöistä keskiviikkoiltaa myös sinulle :).

  VastaaPoista
 2. Tuulia, niin on - itse en tosin siihen tarttunut, kun kannan pinoittain ihan itse valitsemiani kirjoja kotiin ;). Kiitos!

  VastaaPoista
 3. Ihan mahtis idea kyllä kirjastolla tuo!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Susa, juu - voiskohan sitä soveltaa myös kirjakaupassa: "Kolme pokkaria vahvojen tarinoiden ystäville" ;)

   Poista
 4. Ihania paketteja, loistoidea kirjastolta. Eihän tuollaista ylläripakettia voisi vastustaa! Kirjabloggaajien joulukalenteri on toinen mahtava idea, jään odottelemaan luukkusi avautumista. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pihi nainen, nuo meidän lähikirjaston yllätyspaketit on vielä niin kauniisti pakattukin :).

   Poista
 5. Aivan loistava ajatus tuo yllätyspaketti! Minäkin mieluusti lainaisin sellaisen jos meidänkin kirjastosta saisi :) Jään myös uteliaana odottelemaan blogijoulukalenteriasi. Omani on jo puoliksi tehty, eli hyvin suunniteltu vaikkei ainuttakaan luukkua ole vielä valmiina ;)

  VastaaPoista
 6. Ihana yllätys tuo voitto, paljon kiitoksia! Odottelen ilolla kirjaa. Onpa tosiaan hyvä idea kirjastolta. minttu47

  VastaaPoista