keskiviikko 21. marraskuuta 2012

Kirja kiertoon -keskiviikko ja uusi kirja

Iltaa! On taas keskiviikko, aika kertoa viime viikkoisen kirjan tuleva omistaja ja laittaa uusi kirja kiertoon. Onnittelut arvonnan voittajalle - Kun siivet kantavat -pokkari lähtee tiiti66:lle, kunhan saan osoitteesi sähköpostiini!

Tällä viikolla pistän kiertoon Anne Leinosen ja Miina Supisen yhtestyössä kirjoittaman kepeän ja hauskan romaanin Rautasydän (Helsinki-kirjat 2011). Kansikuva on hieno, mutta valitettavasti kansipaperit ovat hukassa (tästäkin). Reilun vuoden takaisessa blogiarviossani olen luonnehtinut kirjaa "romanttiseksi jännäriksi", ja sitä se kai onkin, mutta ei kovin kylmäävä, sympaattisella tavalla kotikutoinen ja maalaiskylään sijoittuva kirja. Hesarin arvioon kirjasta pääset tästä.

Rautasydämen arvontaan voit osallistua kommentoimalla tähän postaukseen. Ensi viikon keskiviikkona on taas arvonnan aika. Tämä viikko alkaa hiljalleen kääntyä kohti viikonloppua, ihanaa!

4 kommenttia:

 1. Samat viikonloppua malttamattomana odottavat fiilarit on täällä mielessä. Meillä 'karhunpoika sairastaa' eli minulla kotipäivä jo tänään.

  Rautasydän kuulostaa mukavalta luettavalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. sannabanana, Rautasydän on ihan viihdyttävä kirja, joskin ei ihan minun mukavuusalueellani :)

   Poista
 2. Tämä kirja olisi kiva voittaa. Mukana arvonnassa!
  minttu47

  VastaaPoista
 3. Mukava viikonlopun aloitusylläri löytää oma nimimerkki viime viikon kirja kiertoon voittajana. Kiitos!

  VastaaPoista