maanantai 2. huhtikuuta 2012

Onnettaren suosikit


Pari viikkoa sitten juhlistin Sinisen linnan kirjaston yksivuotissynttäreitä järjestämällä arvonnan. Eilen virpomis- ja muiden touhujen jälkeen mieleen juolahti, että voittajat pitäisi arpoa ja kirjat toimittaa uusiin koteihin, joten tuumasta toimeen. Vaikka suoritin arvonnan aprillipäivänä, ovat tulokset täysin lainvoimaisia ;). Tyyli oli perinteinen lippuja kupissa -menetelmä. Onnettarena toimi nuori neito, joka oli aiemmin päivällä kunnostautunut huivipäisenä virpojana.

Kiitokset kaikille arvontaan osallistuneille ja lämmin kiitos synttärionnitteluista ja muista kauniista sanoista kommenttiketjussa! Arvonnan linkittäneille vielä erityiskiitokset "liikenteenohjauksesta" blogiini.


Ensin arpakiposta nuosi lukija, jonka blogilla on kaunis nimi ja jonka tbr100-listalta löytyy muun muassa Norwegian Wood, Kim Novak ei uinut Genesaretinjärvessä ja Nainen, jonka nimi oli Nathalie.


Toisena esiin nousi lukija, jonka bloginimi viittaa kreikkalaiseen mytologiaan ja jonka blogin ylälaidasta löytyy purevansuloinen Jane Austen -sitaatti.

Kolmantena onnetar suosi bloggaajaa, joka lukee paljon suomenruotsalaisia kirjailijoita ja on julkaissut itsekin, ei tosin kaunokirjallisuutta.


Kertokaa minulle mahdollisimman pian osoitteenne ja haluamanne kirja osoitteeseen sininenPISTElinnaATgmailPISTEcom, jotta saan kirjat postiin ennen pääsiäispyhiä. Kirjalista löytyy täältä. Halutessaan kirjavalintansa saa kertoa tämän postauksen kommenttikentässäkin, niin seuraava valitsija tietää suoraan, mitä vaihtoehtoja on jäljellä.

Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!

6 kommenttia:

 1. Voiko tämä olla totta, arpaonni suosi minua? Ei siis olosuhteista huolimatta ole aprillipila?

  Tein valintani P.D. Jamesin ja K. Ingermanssonin välillä ja päädyin siihen, että haluan Ingermanssonin kirjan, johon minun on jo aika päiviä sitten pitänyt tutustua. Laitan osoitteeni sähköpostiisi mahdollisimman pian.

  VastaaPoista
 2. Oi, tuleepa aina epäuskoinen olo, kun arpaonni suosii. :) Voi, olisin itsekkin halunnut Ingermanssonin kirjan, mutta P.D James on myös minun mieleeni, jotenka se olisi minun valintani, ellei Katri sitä halua. Minä en nyt jostain syystä pääse s-postiin, niin yritän illalla tai huomenna käydä laittamassa yhteystietoni sinulle. :)

  VastaaPoista
 3. Jei olipas kiva ylläri! Minuakin olisi kiinnostanut Keltaisten sitruunoiden ravintola, mutta täytyyki sitten valita Viisi veistä Andrei Kraplilla, jonka nimi vain kuulosti niin hauskalta :D

  VastaaPoista
 4. Oho, olipas Keltaisten sitruunoiden ravintola suosittu! Ajattelin, että sitä ei kukaan halua, kun se on ilmestynyt jo vuosia sitten ja sitä on minusta pyörinyt blogiarvonnoissa paljonkin (itsekin voitin tämän kiertoon lähtevän kappaleen sellaisesta). Kiva että kaikki kuitenkin löysivät jotain, koetan postittaa huomenna kirjat niille joiden osoitteen olen saanut.

  VastaaPoista
 5. Onnea voittajille!

  Mikä vahinko, että en saa Katrin blogia näkymään blogilistallani, vaikka olen lukija...Ennen Ilonan blogi teki saman jutun. En tajua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Leena, minultakin on hävinnyt (sivupalkista, ehkä luetut-listaltakin, mutta sitä en niin seuraa) blogeja, jotka vuorenvarmasti muistan sinne lisänneeni. Itse asiassa juuri Katrin blogia ihmettelin muutama viikko sitten, että enkö muka ollut linkittänyt sitä. Nyt se on pysynyt sivupalkissa.

   (Hassua, sekä Katri että Aletheia taisivat voittaa myös sinun arvonnassasi. Niin se onni kasautuu ;))

   Poista