keskiviikko 14. marraskuuta 2012

Kirja kiertoon -keskiviikko: arvonta ja uusi kirja

Viime viikon arvonnassa onnisti nimimerkkiä minttu47. Onnittelut, laitahan minulle sähköpostilla osoitteesi niin pääset nauttimaan Kirsti Ellilän Ristiaallokon lukemisesta!

Tällä viikolla laitan jakoon kirjan, jota en ole itse lukenut: Sheryl Woodsin Kun siivet kantavat. Voitin sen joskus Ahmun arvonnassa tai visailussa, ja kirjasta voikin lukea lisää Ahmun Vinttikamarissa-blogista. Varsinaisia lukemisen jälkiä en pokkarissa näe (esim. niitä "lukemisryppyjä" selkämyksessä), mutta noin vuoden hyllystä toiseen pyörineenä se ei ole enää täysin priimakunnossa (esim. yhdessä kulmassa pientä kulumaa). Ihan hyvässä iskussa kuitenkin. Kirja on ns. "kioskipokkari" ja kuuluu Harlekiinien Silk-sarjaan. Takakansi lupaa seuraavaa:

He ovat Serenityn kuumin puheenaihe...
Jeannette Brioche oli ollut mukana perustamassa Kulmakylpylää. Lopulta hän oli löytänyt Serenitystä paljon enemmänkin kuin vain työpaikan. Hän oli löytänyt hyviä ja rakkaita ystäviä, jollaisia oli kaivannut koko elämänsä ajan. Mutta uudet ystävätkään eivät saaneet häntä tekemään sovintoa vanhempiensa kanssa. Hän ei pystynyt edes kertomaan, miksi hän oli katkaissut välinsä vanhempiinsa.

Hänellä ei enää ollut juhlamieltä. Kun Serenityn vuotuinen festifaali lähestyy, ystävät ylipuhuvat Jeannetten osallistumaan kaupungin juhlakomitean ideointityöhön. Jeannette huomaa heti, että ystävät yrittävät saattaa hänet yhteen Serenityn uuden kaupunginjohtajan Tom McDonaldin kanssa, joka vastaa juhlasuunnittelusta vaikka suhtautuu juhliin vielä ynseämmin kuin hän. Miten kaksi kyynikkoa muka onnistuisi loihtimaan Serenityn suurimmat perhejuhlat?

Sitten juhlavalot syttyvät puihin ja lämmin tunnelma valtaa jokaisen kaupunkilaisen. Juhlien odotus ja ilmassa leijuva romantiikka saavat myös Jeannetten ja Tomin näkemään menneisyyden ihan uudessa valossa ja kääntämään katseensa kohti tulevaisuutta. Ehkä elämässä on sittenkin taikaa...

(Kirjassa on 413 sivua suhteellisen isolla printillä.)

Arvontaan voi siis osallistua jättämällä kommentin tähän postaukseen. Osallistumisaikaa on viikko. Mukavaa keskiviikkoa kaikille!

5 kommenttia:

 1. En ole aiemmin koskenut pitkällä tikullakaan yhteenkään Harlekiiniin, kai senkin päivän on joskus koitettava. Jotenkin uteliaisuuteni heräsi, joten osallistun mielelläni arvontaan.

  Annoin muuten sinulle tunnustuksen, käyhän katsomassa:

  http://matkallamikamikamaahan.blogspot.fi/?view=sidebar#!/2012/11/a-blog-with-substance-tunnustus.html

  VastaaPoista
 2. Anna J., aina kannattaa kokeilla uusia juttuja :D Tää ei taida olla ihan perus-harlekiini, koska tää on näin pitkä ja perusjuonen ympärillä on kaikenlaista rönsyä. Mutta taatusti höyhenenkevyttä!

  VastaaPoista
 3. Ja kiitos tunnustuksesta, tulen myöhemmin kurkkaamaan :)

  VastaaPoista
 4. Arvonnassa mukana! Olipa ihana yllätys, että olen voittanut viime viikon arvonnassa. Laitoinkin jo sähköpostia tulemaan. Kiitos vielä tätäkin kautta kivasta palkinnosta! minttu47

  VastaaPoista
 5. Minäkin olen tähän asti visusti kiertänyt Harlekiini-kirjat, mutta syksyn niin monen lukupettymyksen jälkeen voisi ihan hyyvin kokeilla jotain kohtuullisen varmasti kevyttä ja helppolukuista kirjallisuutta..

  VastaaPoista