torstai 11. elokuuta 2011

Sweetest Blog -haaste

Sain Ankilta tämän ihanalla leivoksella kuvitetun haasteen, kiitos! Haasteen ideana on kertoa lempivärinsä, lempiruokansa sekä minne haluaisi matkustaa.

Lempivärini on vihreä, männyn- tai sammalenvihreäksi kutsuttu sävy. Melkein yhtä mieluisia värejä ovat viininpunainen ja violetti.

Lempiruoka: Hmm, kaikki oman äidin tekemä on hyvää, erityisesti lasange. Toivottavasti oma lapseni ajattelevat kokkauksistani samoin ;). Jos pääsen ravintolaan, valitsen mieluiten intialaista tai nepalilaista.

Haluaisin matkustaa Irlantiin, Prinssi Edwardin saarelle Kanadaan tai Roomaan. Irlannissa kiehtovat kirjalliset ja luonnonmaisemat, PEI:lle minua vetää Montgomery ja Roomaan kaupungin historia ja kulttuuriset kerrokset.

Ojennan tämän kuppikakun eteenpäin ihan kaikille, jotka haluavat tehdä nämä intiimit tunnustukset :). Aivan erityisesti haluan kuitenkin haastaa pari uusimman kiinnostavan blogilöytöni kirjoittajat: Sinisen polkupyörän Gammurin, Luetut, lukemattomat -blogin Liisan, Tarukirjan Margitin ja Just a little bit:n Johannan

14 kommenttia:

 1. Irlanti on mahtava kokemus. Olen muistaakse4ni postannut kahden viikon kokemuksestamme Galwayssa ja vaelluksesta Irlannin nummilla ja niistä connemaranponeista, jotka tekivät minulle muodostelmassa laukaten siivet...

  Minulla olisi tarkoitus tarjota heti kun ehdin jotain erityistä saaren kirjallisuudesta.

  Kiitos, että toit uusia blogeja esittelyyn!

  Lila...softi lila, sitä on vaikea vastustaa...

  VastaaPoista
 2. Minullekin maistuu intialainen ja erityisesti nepalilainen ruoka, unohdinkin mainita ne, kun äsken tein tämän saman... Tandoorikanaa tomaatti-voi-kermakastikkeella, nam!

  Violetti kuuluu minunkin lempiväreihini, etenkin vaatetuksessa.

  VastaaPoista
 3. Juuri viimeistelin sammalenvihreän neuletyön, se on ihana väri!

  Minultakin on Irlanti vielä käymättä, mutta aion kyllä vielä mennä molempiin saarivaltioihin.

  Meillä muuten otettiin juuri uunista kesäkurpitsalasagne, sattumaa sattuman päälle! :)

  VastaaPoista
 4. Leena, odotan mielenkiinnolla Irlantikirjapostaustasi!

  Lumikko, kaipaan noita makuja niin; en ole pitkään aikaan päässyt intialaiseen/nepalilaiseen (lähimmässä kaupungissa ei ole ko. ravintoloita, etsinyt olen...)

  Linnea, kuulostaa ihanalta teidän iltaruoka :P

  VastaaPoista
 5. Suloinen haaste, kiitos :) Paneudun tähän huomenissa...

  VastaaPoista
 6. Jos joskus treffataan Helsingissä, tiedänkin minne mennään: nepalilaiseen syömään! Minulla on kaiken lisäksi etukortti, jolla saa useista nepalilaisravintoloista kaksi annosta yhden hinnalla :)

  VastaaPoista
 7. Vihreä on kyllä ihana väri ja pidän myös viininpunaisesta. Ostan uusia vaatteita suhteellisen harvoin, mutta haluaisin syksyksi viininpunaisen (neule)mekon. Ajatus siitä on iskostunut päähäni.

  Tiedätkö, minä rakastan nepalilaista ruokaa, mutta en erityisemmin välitä intialaisesta. Niissä on joku ero, en osaa tarkemmin sanoa. Eräs suosikkiravintolani Helsingissä on nepalilainen Satkar.

  Ja haavematkakohteistasi Irlanti ja PEI vetoavat minuunkin. Roomassa olen käynyt, mutta muu Italia on "kolahtanut" voimakkaammin. :)

  Ihanaa perjantaita! Minä luin viime yönä loppuun erään kirjan, josta sinä vinkkasit.

  VastaaPoista
 8. Katja, viininpunainen mekko kuulostaa ihanalta! Nyt huomasin, että kaikki mainitsemani värit ovat aika syksyisiä; olisinkohan vastannut toisin keväällä?

  Kiitos ravintolavinkistä, Satkarissa en ole käynytkään!

  Hmm, arvelen että mainitsemasi kirja on sijoittuu joko suomalaiseen tai brittiläiseen saareen ;).

  VastaaPoista
 9. Maria, kiitos haasteesta! Se on ensimmäiseni, olen ollut niin vähän aikaa mukana. Vastaan pian.

  VastaaPoista
 10. Kävinkin jo kommentoimassa sinulle, Margit :).

  VastaaPoista
 11. Oi, kiitos Maria. Ilahduin tästä, ja vastaan haasteeseen aivan heti.

  VastaaPoista