torstai 30. kesäkuuta 2011

Varaslähtö arvontaan ja blogitauolle

Englantilaista kukkaniittyä/Geographic.org

Koska olen huomenna jo pienellä kesälomareissulla, päätin arpoa kirja-arvontani voittajat jo nyt. Puoli blogistaniaa on jo muutenkin kesälaitumilla, ja blogitauko tekee varmasti hyvää itse kullekin. Lyhyemmän tai pidemmän tauon jälkeen sitten uudella innolla kirjoittamaan, lukemaan ja kommentoimaan!

Kiitos kaikille arvontaan osallistuneille, kun kerroitte vaikuttavimmista lukuelämyksistänne. Moni oli maninnut jonkin todella rankan kirjan, muun muassa Sofi Oksasen Puhdistus ja Joyce Carol Oatesin teokset saivat useita mainintoja. Myös kauniit ja iloiset kirjat, kuten Astrid Lindgrenin Marikki ja Saariston lapset, saivat mainintoja, ja sellaiset Suomen lähihistoriaa kuvaavat romaanit kuin Linnan Täällä Pohjan tähden alla ja Kähkösen Kuopio-sarja. Palaan vastausten satoon tarkemmin tuonnenpana. Pahoittelen, etten enää jaksanut ja ehtinyt kaikille henkilökohtaisesti vastaamaan, kun kommentteja tuli niin paljon, mutta kaikki kommentit luin lämpimin ajatuksin ja tosiaan palaan aiheeseen vielä!

Arvonnassa oli vain yksi Lumipäiväkirja, mutta monta Haahtela-fania ;). Niille monille Haahtelan keräilijöille, jotka väistämättä joutuvat nyt pettymään, kerrottakoon, että kirja löytyi Hämeenlinnan Kirjapörssistä eli varmaan mistä tahansa ketjun liikkeestä kannattaa kurkata.

Linkitin arvonnan voittaneiden blogit kirjojen nimien taakse (kopioin idean Hannalta, kiitos!) Kirjat on arvottu perinteisellä lippuja kipossa -menetelmällä, pienten onnenkeijujen avustuksella. Onnettaren suosikit, ilmoittakaa osoitteenne minulle sähköpostitse, osoitteeseen sininen.linna(ät)gmail.com. Ensi viikon lopulla ehdin todennäköisesti postittamaan kirjat.

Lumipäiväkirja
Eropaperit
Syntikirja

Oikein ihanaa kesänjatkoa kaikille!

19 kommenttia:

 1. Tuo Hannan idea julkaista voittajat linkin takana on kyllä mainio!

  Onnea voittajille!

  Ja suloista lomaa sinulle!

  VastaaPoista
 2. Hauska tapa, tosiaan!

  Onnea voittajille ja ihanaa kesänviettoa sinulle!

  VastaaPoista
 3. Oo, minäkö oikeasti voitin?! Kiitos hurjasti! Ja oikein ihanaa kesää!

  VastaaPoista
 4. Onnea voittajille ja suloista suvea sinulle!

  VastaaPoista
 5. Ihan oikeasti tietenkin, Jum-Jum ;). Vaikka myönnän, että ensin meinasin linkittää sinulle Syntikirjan ja Eropaperit Valkoiselle kirahville, kun "ajattelin eri järjestyksessä kuin kirjoitin". Toivottavasti sait uusia lukijoita blogiisi kaupanpäällisiksi linkin ansiosta!

  Kiitos Leena!

  VastaaPoista
 6. Onnea voittajille! :)

  Ihanaa ja rentouttavaa kesälomareissua! <3

  VastaaPoista
 7. Rentoa reissua, mutta toivottavasti palaat kuitenkin pian! :)

  VastaaPoista
 8. Voi kiitos kamalasti! Voitinko tosiaan?!! Piti klikata oikein useamman kerran, että en vaan kuvittele!

  Kiitos ja ihania lomapäiviä!☀♥

  VastaaPoista
 9. Ihania lomapäiviä sinullekin, Marja-Leena! Olemmekin olleet samassa tapahtumassa (Vanhan kirjallisuuden päivät) tänä viikonloppuna :).

  VastaaPoista
 10. Hyvät hyppyrimaäet! Minäkö voitin! Olipas iloinen yllätys ja meinasi ihan mennä ohitseni, kun loikoan lomatunnelmissa. Palaan yhteystietojen kanssa...

  VastaaPoista
 11. Aina jonkun kohdalle se napsahtaa ;), minäkin vielä lomailen mutta loppuviikosta sitten pakettia postiin teille!

  VastaaPoista
 12. KIITOS! Kirja tullut hienosti perille perjantaina!

  VastaaPoista