torstai 9. lokakuuta 2014

Christina De Stefano: Oriana Fallaci - Nainen ristitulessa


"Oriana Fallaci (1929-2006) oli italialainen toimittaja ja kirjailija, joka muistetaan erityisesti toimimisestaan sotakirjeenvaihtajana Vietnamissa ja Libanonissa sekä musliminaisten huivipakon vastustamisesta itsensä ajatollah Khomenin edessä. Fallaci syntyi ja kuoli Firenzessä, mutta asui vuosia New Yorkissa. Christina De Stefano kertoo polulaarissa elämäkerrassaan Oriana Fallaci – Nainen ristitulessa Fallacin perhetaustasta, lapsuudesta, työstä ja matkoista, mutta koettaa jäljittää myös 'aukkoja suojamuurissa', päästä Fallacin henkilökohtaisten tunteiden ja kipupisteiden jäljille."


Kirjoitin kirjasta arvion (josta ylläoleva lainaus) Lukulamppuun, käykäähän lukemassa! Vinkkaan vielä, että De Stefano vierailee Helsingin kirjamessuilla 23.-25.10.

3 kommenttia:

 1. Tuo Lukulamppuun tekemäsi arvio on erittäin vakuuttava. Tämä kirjaa kuuluu minulla tämän syksyn odotetuimpiin. Hyvin tehty kirja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ulla, ja antoisia lukuhetkiä kirjan parissa (jos se on vielä kesken)!

   Poista
  2. Huikean rohkea nainen. Uskomaton elämä. Kiehtova lukukokemus. Toivottavasti Oriana Fallacin romaaneita vielä suomennettaisiin.

   Poista